Welkom in de Grutto!

De Grutto 2018-2019

De Grutto is een onderbouwgroep. We gaan dit schooljaar starten met rond de 20 kinderen. In de loop van het jaar komen er kinderen bij die 4 jaar geworden zijn. De leerkrachten van de groep zijn wij, juf Nicole en juf Alicia.
In onze groep willen we een gezellige, open maar toch rustige sfeer creŽren,zodat de kinderen optimaal kunnen ontwikkelen en groeien. Samen met kinderen en ouders kunnen we dit mogelijk maken.

De zelfstandigheid van een kind en samenwerken met een ander is belangrijk voor nu en later. In de klas komen kinderen hier spelenderwijs mee in aanraking. Ze leren zich verantwoordelijk te voelen voor zichzelf en een ander.

Door het jaar heen behandelt de school verschillende thema's. Voor deze thema'sbedenken we samen met de Tureluur, Kwikstaart en Leeuwerik activiteiten die overeenkomen met de verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen en aansluiten bij hun belevingswereld. Ook wordt er aan elk thema een of meerletter(s) gekoppeld die we door middel van spelletjes/opdrachten en een uitstaltafel behandelen in de klas.

Benieuwd wat we nog meer doen in de Grutto? Kom gerust eens een kijkje nemen, dan kunt u zien dat er nog veel meer leuke en leerzame activiteiten gedaan worden.

Met vriendelijke groet,
Juf Nicole en juf Alicia