Welkom in de Kwikstaart!

De Kwikstaart 2018-2019

Het schooljaar is weer begonnen. We hebben er weer heel veel zin! Alle kinderen hebben een heerlijke vakantie gehad. De verhalen die zij vertelden, waren boeiend en leuk.

De kwikstaart start met rond de 20 kinderen dit jaar. De hele week staat juf Marjolein voor de klas. Met zijn allen gaan we er leuk en leerzaam jaar van maken!

Wij vinden het heel belangrijk dat er voor iedereen in de groep rust, gezelligheid en een fijne sfeer heerst zodat de kinderen zich veilig voelen en met veel plezier naar school kunnen gaan.

De zelfstandigheid van een kind en samenwerken met een ander is belangrijk voor nu en later. In de klas komen de kinderen hier spelenderwijs mee in aanraking. Ze leren zich verantwoordelijk te voelen voor zichzelf en een ander.
Daarnaast werken we rondom thema’s in de school. We bedenken dan met elkaar activiteiten rond deze thema’s die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind.

Groetjes,
Juf Marjolein