Welkom bij de Torenvalk!

De Torenvalk 2018-2019

In de Torenvalk staat juf Sanne voor de groep. Ook dit schooljaar zullen we weer een aantal nieuwe kinderen in onze groep kunnen verwelkomen. We gaan er samen weer een geslaagd schooljaar van maken.

Hier op school vinden het heel belangrijk dat er voor iedereen in de groep rust, gezelligheid en een fijne sfeer heerst zodat de kinderen zich veilig voelen en met veel plezier naar school kunnen gaan.

De zelfstandigheid van een kind en samenwerken met een ander is belangrijk voor nu en later. In de klas komen de kinderen hier spelenderwijs mee in aanraking. Ze leren zich verantwoordelijk te voelen voor zichzelf en een ander.
Daarnaast werken we rondom thema’s in de school. We bedenken dan met elkaar activiteiten rond deze thema’s die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind.

We wensen iedereen een heel fijn en leerzaam jaar toe!

Namens de leerlingen wens ik iedereen een fijn jaar.
Groet, juf Sanne