U bent op zoek naar een school voor uw kind?
Om u te kunnen aanmelden op onze school is het belangrijk om een afspraak te
maken met de directie. Deze geeft u verdere informatie en kan antwoord geven op uw vragen en
krijgt u een rondleiding door de school. U kunt zich hier aanmelden voor het intakegesprek.

Bent u al op gesprek geweest en weet inmiddels zeker dat u uw kind wilt inschrijven?
Dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Omdat dit formulier ondertekent moet worden, vragen wij u het formulier te printen en aan ons op te sturen of ons te mailen. Klik hier voor het inschrijfformulier van de school.

Een aantal weken voordat uw kind naar school gaat wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de leerkracht. De leerkracht vertelt u hoe de organisatie verloopt als uw kind voor het eerst naar school gaat. Waar moeten de jassen, welke schoenen moeten er aan, hoe kunt u de overblijf regelen en dergelijke. U ontvangt van de leerkracht het formulier Zo ben ik. Dit is een vragenlijst over relevante gebeurtenissen in het leven van uw kind voordat het naar school gaat.

Ouders aan het woord

"Bij ons op school leren de kinderen van elkaar via projecten."

"Die zijn vaak gericht op de toekomst van mijn kind."